Iedereen welkom, grote of kleine honger, ...korte lunch of uitgebreid diner....

Ook dit voorjaar gaan we verder met onze hapjes en creatieve suggesties... Stel zelf uw gerechten samen... Een lekker stuk vlees, een groentestoofpotje, een pasta, of gewoon allemaal hapjes... Kom en ontdek deze formule samen met vrienden, familie of buren. Genieten met een hartverwarmend aperitief, een stevig biertje of een verrassende wijn met al dan niet een selectie aan fijne mondvermaakjes.

 

Gepost op 12/12/2017

Suggesties

Goesting in de lente?

Wij alvast wel! De smaken en sfeer komen ons al tegemoet. En de lentekriebels werken aanstekelijk... Na de charmante wintergerechten starten we met veel goesting en een frisse wind met de waardevolle lentesmaken.

ALACARTElente2018.pdf
HAPJES.pdf

Je kan natuurlijk ook uitkijken naar een feestje of evenement met familie, vrienden of klanten of collega's. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

SPEEL JE MET HET IDEE VAN RECEPTIE OF BABYBORREL OF WALKING DINNER ...?

ALTERNATIEVE GROEPSFORMULES BESPREEKBAAR

Onze buitenbar is vanaf nu ook apart te reserveren. Alle gerechten uit onze menuutjes kunt u ook apart als suggestie kiezen. Indien iets niet meer voorradig is voorzien we altijd alternatieve creatieve lekkernijen!

 

LENTESUGGESTIES

Suggesties uit de MIBRASA houtskooloven

De temperatuur, die kan oplopen tot wel 350°C, zorgt voor een unieke textuur en sappigheid van de gegrilde producten.
Het gebruik van de speciaal ontworpen houtskoolsoort zorgt voor de typerende, intense smaak.

Proef de gemarmerde Ierse Rib Eye, de gegrilde rundsbrochette, Caesar Salad met gegrilde kip, Tonijn uit de houtskooloven, gegrilde zalm of makreel of scampistaartjes, ... 

Bekijk onze menu's

Restaurant Het Landhuys

OPEN OP WAREGEM KOERSE

Verwarmd tuinterras met buitenbar.

Onze filosofie : elke dag is voor ons een voldoening en een uitdaging om onze klanten te verblijden met een ruime keuze aan seizoensgebonden marktverse kwaliteitsvolle afgewerkte creaties.
Het succes van onze gerechten zit in klassieke bereidingen met ontdekkingen van diverse smaken en producten.
Iedereen is welkom voor zowel een suggestiegerecht, een korte lunch, alsook voor een uitgebreid diner.

Bovendien ook zeer geschikt voor privé aangelegenheden: doop, verloving, huwelijk, verjaardag, pensioen, familiefeestjes, voorstellingen, clubvergaderingen, degustaties, recepties, ... capacitieit ongeveer 25 tot 45 personen per zaal. Voor groepen, feestjes en andere bijeenkomsten komen wij graag aan al uw wensen tegemoet met extra voorstellen op aanvraag. Tevens is er een scherm en beamer ter plaatse. Ook voor de kleinsten hebben we allerhande gerechten op de kaart.