Seizoensgebonden marktverse creaties

Wij verwelkomen u van harte voor zowel een korte lunch als voor een uitgebreider diner.

Uitgebreide kaart, Kindergerechten, Salades, Lunch, Bistromenu, Familiemenu, Ontdekkingsmenu... 

Gepost op 21/10/2017

Cadeaubon

Onze cadeaubon is voor elke gelegenheid een leuke gift.
Schenk een cadeaubon naar gelijk welke formule of naar het bedrag van uw wens, ...Een etentje in Het Landhuys is altijd een geschenk waar ieder naar kan verlangen : tafelen met smaak en sfeer.

Gepost op 24/09/2016

Iedereen welkom, grote of kleine honger, ...korte lunch of uitgebreid diner....

Ook dit voorjaar gaan we verder met onze hapjes en creatieve suggesties... Stel zelf uw gerechten samen... Een lekker stuk vlees, een groentestoofpotje, een pasta, of gewoon allemaal hapjes... Kom en ontdek deze formule samen met vrienden, familie of buren. Genieten met een hartverwarmend aperitief, een stevig biertje of een verrassende wijn met al dan niet een selectie aan fijne mondvermaakjes.

 

Gepost op 12/12/2016

Restaurant Het Landhuys

 

Wij verwelkomen u van harte in onze vernieuwde zaak, in een nog fraaier en aangenamere omgeving, om u optimaal te laten genieten met smaak en in sfeer, met een hartelijke attente bediening.

Onze filosofie : elke dag is voor ons een voldoening en een uitdaging om onze klanten te verblijden met een ruime keuze aan seizoensgebonden marktverse kwaliteitsvolle afgewerkte creaties.
Het succes van onze gerechten zit in klassieke bereidingen met ontdekkingen van diverse smaken en producten.
Iedereen is welkom voor zowel een suggestiegerecht, een korte lunch, alsook voor een uitgebreid diner.

Bovendien ook zeer geschikt voor privé aangelegenheden: doop, verloving, huwelijk, verjaardag, pensioen, familiefeestjes, voorstellingen, clubvergaderingen, degustaties, recepties, ... capacitieit ongeveer 25 tot 45 personen per zaal. Voor groepen, feestjes en andere bijeenkomsten komen wij graag aan al uw wensen tegemoet met extra voorstellen op aanvraag. Tevens is er een scherm en beamer ter plaatse. Ook voor de kleinsten hebben we allerhande gerechten op de kaart.

 

ONS RUIM TUINTERRAS WORDT VERNIEUWD, DUS OOK IDEAAL VOOR RECEPTIE OF WALKING DINNER OF EEN LOSSE BABBEL MET ENKELE HAPJES, IN EEN NIEUW KADER VANAF VOORJAAR 2017, WE HOUDEN U OP DE HOOGTE