Feesten

In onze zaak kan u tafelen met vrienden of familie.
Voor grote gezelschappen voorzien we een aparte ruimte.
Het restaurantgedeelte kan apart voorbehouden worden vanaf 35 p,
de wijncave vanaf 10 p,
het bistrozaaltje vanaf 20 p.  
Wenst u meer informatie voor een babyborrel, doopfeest, een communie, verloving, trouw, verjaardag, pensioen, rouwtafel, ... Aarzel niet om ons te contacteren.

U kan online reserveren tot 8 personen.

Komt u graag met meer, geef telefonisch uw reservatie door.

Voor reservaties vanaf 12 personen, graag keuze uit een van onze maandmenuutjes of uit een apart groepsformule op aanvraag.

Wij maken graag een voorstel op maat.

Receptie
Verschillende mogelijkheden

Diner 
Verschillende mogelijkheden

Reserveren

Bests

U kan in een mum van tijd gemakkelijk zelf uw tafel reserveren.

Reserveer online je plaatsen tot 8 personen via de Reserveer-button. Lukt het niet? Neem contact op via 0495547846 of 0473983224 sms of telefoontje ... dank voor uw begrip.

Als je met meer personen wilt komen, bel je zowieso best even zodat we ieders comfort en luxe aan tafel kunnen waarborgen. Met meer dan 15 personen? Bekijk onze maandmenu's of vraag vrijblijvend extra info over onze mogelijke groepsformules via het contactformulier info@hetlandhuys.be

LET OP: Om praktische redenen is het niet mogelijk om nog online te reserveren op de dag zelf. Gelieve ons hiervoor te bellen op 09/3836076

Indien je reservatie aanvaard werd, ontvang je onmiddellijk een automatisch bericht via ons systeem op het mailadres dat je hebt opgegeven. Check voor de zekerheid ook even je SPAM-folder! Dit geldt als je reservatiebevestiging.

Graag abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze actuele info betreft speciale thema's, degustaties, acties, workshops, aanpassingen menu's, seizoensweetjes, ... schrijf in via de link onderaan.

Tot binnenkort

Reserveer